עוגת גבינת שמנת פטל קפה
עוגת גבינת שמנת פטל עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמנת, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת גבינת שמנת פטל קפה, עוגת גבינת שמנת פטל קפה, ו עוגת גבינת שמנת פטל קפה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז התחתון בצד של 9-או 10 אינץ ' מחבת springform עם התקצרות; קמח קל.
בקערה גדולה, מערבבים קמח ו 3/4 כוס הסוכר.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה או מזלג, עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. שמור 1 כוס של תערובת פירור בקערה קטנה.
כדי הנותרים פירור תערובת, להוסיף אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, שמנת חמוצה, תמצית שקדים 1 של הביצים; להתמזג היטב.
מורחים הבלילה מעל התחתון ו 2 אינץ 'עד צד (בערך 1/4 אינץ' עבה) של פאן.
בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת, נשאר 1/4 כוס סוכר וביצה נותרת עם מיקסר חשמלי, או לערבב עם כף.
יוצקים למחבת מצופה הבלילה. בזהירות כפית שומרת באופן שווה על מילוי גבינת שמנת.
מוסיפים שקדים לתערובת פירור שמורה; מפזרים על שימורים.
אופים 45 עד 55 דקות או עד מילוי מוגדר קרום הוא חום זהוב עמוק. מגניב 15 דקות; להסיר את הצד של פאן.
מגישים חם או קר. לאחסן במקרר.