עוגת גבינת שוקולד-שמנת היא עוגת קפה צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תותים ועוגת קפה שמנת עם זיגוג גבינת שמנת וניל, תותים ועוגת קפה שמנת עם זיגוג גבינת שמנת וניל, ו עוגת קפה גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
Stir together 1 1/3 cups flour and brown sugar in a small bowl.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
Cut butter into flour mixture with a pastry blender or fork until crumbly; stir in pecans. Set aside.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
Beat cream cheese at medium speed with an electric mixer until smooth; add granulated sugar and 1 tablespoon flour, beating until blended.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
Add egg and 1/2 teaspoon vanilla, beating until blended.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
5
Spoon Chocolate Velvet Cake Batter evenly into 2 greased and floured 9-inch springform pans. Dollop cream cheese mixture evenly over cake batter, and gently swirl through cake batter with a knife.