עוגת גויאבה
עוגת גויאבה יכולה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 332 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סודה לשתיה, אגוז מוסקט טחון, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . , וזה לא כל כך סופר. נסו גויאבה שיפון קאפקייקס מקלחת התינוק: נהדר רק אם אתה אוהב גויאבה, גבינת גויאבה (גויאבה פסטלילוס), ו עוגת גויאבה קלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 13x9 מחבת אינץ'.
מנפים יחד קמח, אגוז מוסקט, סודה, קינמון וציפורן.
בקערה אחרת, מערבבים יחד עיסת גויאבה ומיץ.
בקערה אחרת, שמנת יחד חמאה וסוכר.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת גויאבה לסירוגין לתערובת מוקצפת.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30-35 דקות.