עוגת גזר טעימה טעימה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת גזר טעים scrummy. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. המתכון הצמחוני lacto ovo חינם חלבי זה מגיש 15 . גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 5302 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט ארוגולה חם Scrummy, עוגת דלעת טעימה, ו עוגת s ' more טעימה.
הוראות
מחממים את התנור ל 180c/fan160C / גז
שמן, קו הבסיס ואת הצדדים של 18 ס " מ מרובע עוגה פח עם אפייה קלף.
עצה 175g סוכר muscovado אור, שמן חמניות 175ml ו 3 ביצים מכות גדולות לתוך קערה ערבוב גדול. מערבבים קלות עם כף עץ. מערבבים ב 140 גרם גזר מגורר, צימוקים 100 גרם גרידה של 1 כתום גדול.
מנפים 175 גרם קמח העלאת עצמי, 1 כפית ביקרבונט של סודה, 1 כפית קינמון טחון ו כפית אגוז מוסקט מגורד לתוך הקערה.
מערבבים הכל יחד, התערובת תהיה רכה וכמעט נוזלית.
יוצקים את התערובת לתוך פח מוכן ואופים עבור 40-45 דקות או עד שזה מרגיש מוצק וקפיצי כאשר אתה לוחץ אותו במרכז.
מגניב בפח במשך 5 דקות, ואז לכבות אותו, לקלף את הנייר להתקרר על מתלה חוט. (אתה יכול להקפיא את העוגה בשלב זה אם אתה רוצה לשרת אותו במועד מאוחר יותר.)
מקציפים 175g הדובדבן סוכר ו 1-2 כפות מיץ תפוזים בקערה קטנה עד חלקה אתה רוצה הדובדבן על נוזל כמו קרם יחיד.
שים את העוגה על צלחת הגשה ולטפטף באומץ את הזיגוג קדימה ואחורה בקווים אלכסוניים מעל, נותן לו לטפטף במורד הצדדים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגת גזר. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "