עוגת גזר עם מרשמלו קצפת גבינת שמנת ציפוי דורש סביב 3 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 10 מנות עם 928 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג הפסחא. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שעועית וניל, קינמון טחון, אבקת סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות פרנהייט חמאה וקמח 2 (8 אינץ') תבניות עוגה עגולות ומרפדים את התחתית בנייר אפייה. חמאה היטב גם את הקלף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
דופק את האננס במעבד מזון המצויד בלהב מתכת עד שהוא קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
שים את הביצים בקערה של מערבל מעמד המצויד בחיבור ההנעה. מקציפים את הביצים למשך 10 שניות.
מקציפים בקערה את הקמח, הסוכרים, הסודה לשתייה, הקינמון, הג ' ינג ' ר, אגוז המוסקט והמלח עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
נייר אורז
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את החומרים הרטובים ומקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
8
מוציאים ומקפלים פנימה את הג ' ינג ' ר והפקאן המגובשים. מחלקים את הבלילה בין 2 התבניות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
יכול ציפוי קוקוס-פקאן
9
אופים עד שהחלק העליון חום זהוב מאוד ובוחן המוחדר במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים, 40 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
10
תנו לעוגות להתקרר במחבתות למשך 15 דקות, ואז הפכו אותן על רשת ותנו להן להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
11
מוציאים את הקלף מתחתית כל עוגה. מצננים לחלוטין לפני הכפור.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
12
בסיר קטן המצויד במדחום ממתקים, הביאו את המים, סירופ התירס, 1/3 כוס בתוספת 1 כף סוכר ושעועית וניל ל -246 מעלות פרנהייט לפני הוספת הסירופ לחלבוני הביצה למטה, הסירו בזהירות את שעועית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
13
בינתיים, בקערת ערבוב נקייה ויבשה לחלוטין של מערבל חשמלי המצויד בתוסף המטרפה, מקציפים את החלבונים, המלח וקרם האבנית עד לקבלת קרם וקצף, כ -2 דקות. עדיין מקציפים, מפזרים פנימה את 1 כף הסוכר הנותרת וממשיכים להקציף עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות מאוד, כ -2 דקות. תוך כדי ערבוב במהירות איטית, מזלפים בזהירות את הסירופ החם. הופכים את המיקסר לגבוה ומקציפים עד שהוא סמיך, אוורירי ופשוט חם, בערך 7 דקות. הופכים את המיקסר לנמוך ומקציפים פנימה את זרעי הווניל השמורים. מגרדים את המוך לקערה. שוטפים את הקערה ומקציפים ומחזירים אותם למכונה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Necco
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
מערבבים את גבינת השמנת והחמאה בקערת המיקסר ומערבבים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-o
15
מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים על נמוך עד לאיחוד. להגביר את המהירות ואת השוט עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O
16
מוסיפים כ -2 כוסות מוך ואת הווניל והשוט עד לאיחוד. מכניסים למקרר למשך 15 דקות אם רך מדי לשימוש כציפוי.
ניתן לשלב עוגת גזר עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.