קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג הפסחא
מגזין

עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת מוך מרשמלו

עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת מוך מרשמלו
עוגת גזר עם מרשמלו קצפת גבינת שמנת ציפוי דורש סביב 3 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 10 מנות עם 928 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג הפסחא. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שעועית וניל, קינמון טחון, אבקת סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות פרנהייט חמאה וקמח 2 (8 אינץ') תבניות עוגה עגולות ומרפדים את התחתית בנייר אפייה. חמאה היטב גם את הקלף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
דופק את האננס במעבד מזון המצויד בלהב מתכת עד שהוא קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
שים את הביצים בקערה של מערבל מעמד המצויד בחיבור ההנעה. מקציפים את הביצים למשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את השמן, 1/4 כוס חמאה מומסת, וניל, גזר, אננס קצוץ וג ' ינג ' ר טרי מגורר ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מקציפים בקערה את הקמח, הסוכרים, הסודה לשתייה, הקינמון, הג ' ינג ' ר, אגוז המוסקט והמלח עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את החומרים הרטובים ומקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
8
מוציאים ומקפלים פנימה את הג ' ינג ' ר והפקאן המגובשים. מחלקים את הבלילה בין 2 התבניות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
9
אופים עד שהחלק העליון חום זהוב מאוד ובוחן המוחדר במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים, 40 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
תנו לעוגות להתקרר במחבתות למשך 15 דקות, ואז הפכו אותן על רשת ותנו להן להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
מוציאים את הקלף מתחתית כל עוגה. מצננים לחלוטין לפני הכפור.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
12
בסיר קטן המצויד במדחום ממתקים, הביאו את המים, סירופ התירס, 1/3 כוס בתוספת 1 כף סוכר ושעועית וניל ל -246 מעלות פרנהייט לפני הוספת הסירופ לחלבוני הביצה למטה, הסירו בזהירות את שעועית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
13
בינתיים, בקערת ערבוב נקייה ויבשה לחלוטין של מערבל חשמלי המצויד בתוסף המטרפה, מקציפים את החלבונים, המלח וקרם האבנית עד לקבלת קרם וקצף, כ -2 דקות. עדיין מקציפים, מפזרים פנימה את 1 כף הסוכר הנותרת וממשיכים להקציף עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות מאוד, כ -2 דקות. תוך כדי ערבוב במהירות איטית, מזלפים בזהירות את הסירופ החם. הופכים את המיקסר לגבוה ומקציפים עד שהוא סמיך, אוורירי ופשוט חם, בערך 7 דקות. הופכים את המיקסר לנמוך ומקציפים פנימה את זרעי הווניל השמורים. מגרדים את המוך לקערה. שוטפים את הקערה ומקציפים ומחזירים אותם למכונה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
מערבבים את גבינת השמנת והחמאה בקערת המיקסר ומערבבים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים על נמוך עד לאיחוד. להגביר את המהירות ואת השוט עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
16
מוסיפים כ -2 כוסות מוך ואת הווניל והשוט עד לאיחוד. מכניסים למקרר למשך 15 דקות אם רך מדי לשימוש כציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר מוסקוואדו חום ארוז קלותסוכר מוסקוואדו חום ארוז קלות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקנה סוכר אורגניקנה סוכר אורגני1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר, קלופים מגוררים על החורים הקטנים של פומפיה (כ 3 כוסות, ארוז קלות)גזר, קלופים מגוררים על החורים הקטנים של פומפיה (כ 3 כוסות, ארוז קלות)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת שמנת, מעט מרוכךגבינת שמנת, מעט מרוכך1צביטהקרם קמצוץ טרטרקרם קמצוץ טרטר791 לב מפאלדי טרי אם אפשרג'ינג'ר מגובש דקיקג'ינג'ר מגובש דקיק2larges1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2חתיכות טופי הית' ברזנגביל מגורד טריזנגביל מגורד טרי791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים2חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלוףפלוף0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי פקאן קלויים קצוצים בצפיפותאגוזי פקאן קלויים קצוצים בצפיפות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראננס כתוש, סחוטאננס כתוש, סחוט454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אבקת סוכר אורגנית, מנופה פעמייםאבקת סוכר אורגנית, מנופה פעמיים1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה לא מלוחה מומסת, מקוררת, ועוד יותר למחבת חמאהחמאה לא מלוחה מומסת, מקוררת, ועוד יותר למחבת חמאה1stickחמאה לא מלוחה, מעט מרוכךחמאה לא מלוחה, מעט מרוכך1שעועית וניל, זרעים מגורדים ומאופקיםשעועית וניל, זרעים מגורדים ומאופקים1אוראו ממולאים כפוליםנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house2חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב עוגת גזר עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.