עוגת גזר תפוחים של סבתא
מתכון זה משמש 9. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 374 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, ביצים, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו עוגת הגזר הטובה ביותר ללא חלב של סבתא, עוגת התפוחים של סבתא, ו עוגת התפוחים של סבתא שלי עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את הביצים, השמן והסוכרים לתערובת אחידה.
שלב את הקמח, הקינמון, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת הביצים רק עד לאיחוד. מערבבים גזר ותפוח.
כף לתוך 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
בקערה קטנה שלבו את מרכיבי הכפור; מקציפים לתערובת אחידה.
מורחים על העוגה. יש לאחסן במקרר.