עוגת גלידה כתומה ושמנה
גלידת שמנת כתומה פאי נטול גלוטן, ו קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 213 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, תערובת עוגיות בטי סוכר, שרבט תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת לימון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה בינונית, מערבבים עוגיות וחמאה עד מעורב היטב (תערובת תהיה מתפוררת).
שמור 1 1/2 כוסות תערובת פירור; להפריש. ב ungreased 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית, לחץ על הנותרים תערובת מעל החלק התחתון ומעלה של צלחת; זין עם מזלג.
אופים 16 עד 18 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, על גיליון עוגיות ungreased, מפזרים הנותרים פירור תערובת.
אופים 10 עד 11 דקות או עד הקצוות של תערובת פירור מתחילים חום. מגניב על גיליון עוגיות, כ -30 דקות.
בעוד קרום תערובת פירור הם קירור, מקום שרבט וגלידה במקרר כדי לרכך. סקופ חצי שרבט רך מעל קרום; להפיץ לכסות קרום.
מפזרים 1/2 פירורי כוס. סקופ כל גלידה מרוכך על סורבה ופירורים; התפשט לכיסוי.
מפזרים 1/2 פירורי כוס. סקופ שנותר מחצית סורבה על גלידה ופירורים.
מפזרים עם פירורי 1/2 כוס הנותרים. להקפיא עד המשרד, 4 עד 6 שעות או לילה.
תן לעמוד 15 דקות כדי לרכך לפני חיתוך.