קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידה כתומה ושמנה

עוגת גלידה כתומה ושמנה
גלידת שמנת כתומה פאי נטול גלוטן, ו קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 213 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, תערובת עוגיות בטי סוכר, שרבט תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת לימון שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. בקערה בינונית, מערבבים עוגיות וחמאה עד מעורב היטב (תערובת תהיה מתפוררת).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (14-1/2 אונקיות) עוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיותחבילה אחת (14-1/2 אונקיות) עוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שמור 1 1/2 כוסות תערובת פירור; להפריש. ב ungreased 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית, לחץ על הנותרים תערובת מעל החלק התחתון ומעלה של צלחת; זין עם מזלג.
3
אופים 16 עד 18 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים, על גיליון עוגיות ungreased, מפזרים הנותרים פירור תערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים 10 עד 11 דקות או עד הקצוות של תערובת פירור מתחילים חום. מגניב על גיליון עוגיות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בעוד קרום תערובת פירור הם קירור, מקום שרבט וגלידה במקרר כדי לרכך. סקופ חצי שרבט רך מעל קרום; להפיץ לכסות קרום.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
7
מפזרים 1/2 פירורי כוס. סקופ כל גלידה מרוכך על סורבה ופירורים; התפשט לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מפזרים 1/2 פירורי כוס. סקופ שנותר מחצית סורבה על גלידה ופירורים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
9
מפזרים עם פירורי 1/2 כוס הנותרים. להקפיא עד המשרד, 4 עד 6 שעות או לילה.
10
תן לעמוד 15 דקות כדי לרכך לפני חיתוך.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.