עוגת גלידת בראוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות גלידה טורט. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 16 . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-77 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם גלידה vanillan, דובדבנים maraschino, קונפטי פסטל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גלידת בראוני, טורט בראוני בטעם מנטה שמנת, ו עוגת בראוני.
הוראות
תנור חום עד 177°. קו 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם לסכל; תחתית גריז רק של רדיד עם קיצור או ספריי בישול.
הפוך הבלילה בראוני כפי שהורה על תיבה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
אופים 19 עד 22 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לחלוטין מחבתות, על 1 שעה. אין להסיר מחבתות.
מורחים מעט גלידה מרוכך באופן שווה על בראוניז במחבתות. להקפיא לפחות 2 שעות עד גלידה היא חברה.
הסר קינוחים מחבתות; הסר רדיד.
חותכים כל קינוח לתוך 8 טריזים. לקשט עם סוכריות ודובדבנים. החנות מכוסה במקפיא.