עוגת גנאש ענקית!
אם יש לך אבקת סוכר, קצפת, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגות פשטידות עם מילוי נענע וגנש שוקולד, Ganache עקף עקיצות בראוני, ו עקיצות בראוני Ganache-עקף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). ספריי תחתית וצדדים של שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד רטוב, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
אופים 14 עד 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
הסר מהמחבתות למדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה גדולה, לנצח את מילוי החומרים עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד אור ורך. על צלחת הגשה, מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה.
מורחים מילוי על העוגה, מתפשטים מעט מעבר לקצה. למעלה עם שכבה שנייה, צד מעוגל למעלה.
בסיר 1 ליטר, חום הקצפת שמנת על אש נמוכה עד חם אבל לא רותח.
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד עד מומס. מגניב בערך 10 דקות.
יוצקים גנאש על גבי עוגה; להפיץ עם מרית אז זה פשוט מתחיל לזרום מעבר לקצה העוגה. החנות מכוסה באופן רופף.