קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גנאש ענקית!

עוגת גנאש ענקית!
אם יש לך אבקת סוכר, קצפת, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגות פשטידות עם מילוי נענע וגנש שוקולד, Ganache עקף עקיצות בראוני, ו עקיצות בראוני Ganache-עקף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). ספריי תחתית וצדדים של שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד רטוב, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים לתוך מחבתות.
3
אופים 14 עד 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהמחבתות למדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
5
בקערה גדולה, לנצח את מילוי החומרים עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד אור ורך. על צלחת הגשה, מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מורחים מילוי על העוגה, מתפשטים מעט מעבר לקצה. למעלה עם שכבה שנייה, צד מעוגל למעלה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
בסיר 1 ליטר, חום הקצפת שמנת על אש נמוכה עד חם אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד עד מומס. מגניב בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
9
יוצקים גנאש על גבי עוגה; להפיץ עם מרית אז זה פשוט מתחיל לזרום מעבר לקצה העוגה. החנות מכוסה באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט