זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. אם יש לכם סוכר, דבש, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . נסו דבש בסגנון יווני ועוגת פיסטוק, 100% עוגת זוקיני שוקולד מחיטה מלאה עם יוגורט יווני גנאש שוקולד דבש, ו עוגת דבש אגוז יוונית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 9 אינץ ' מחבת מרובעת.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה 3/4 כוס סוכר עד אור ורך. הכה בביצים אחד בכל פעם. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב רק עד incorporated. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר במשך 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך לצורות יהלום.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
6
יוצקים סירופ דבש על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
דבש
סירופ
1
בסיר, לשלב דבש, 1 כוס סוכר ומים. להביא לרתיחה ומבשלים 5 דקות. מערבבים במיץ לימון, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות.
יווני בתפריט? נסה זיווג עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.