עוגת דובדבן שוקולד השני
עוגת דובדבן שוקולד השנייה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 15. 24 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם תמצית שקדים, סוכר, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. עם כפית ציון 26%, המנה הזו די גרועה. נסו עוגת דובדבן שוקולד, עוגת ספל דובדבן שוקולד, ו עוגת דובדבן שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים בעזרת כף (לא מערבל חשמלי) את תערובת העוגה, מילוי פאי הדובדבן, הביצים ותמצית השקדים עד להרטבה.
מורחים לתוך 9 איקס 13-במחבת משומנת.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 25 עד 30 דקות.
להכנת ציפוי: הביאו לרתיחה סוכר, חמאה וחלב. מרתיחים במשך 1 דקה.
מוסיפים שוקולד צ 'יפס; מערבבים עד שהצ' יפס נמס.
יוצקים זיגוג על עוגה חמה. מגניב.