קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דובדבנים III

עוגת דובדבנים III
זה עובד טוב כמו קינוח זול. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט.

הוראות

1
חותכים את הקיצור לתוך הקמח והמלח עם להבי whisking של מערבל לעמוד עד הפירורים הם בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
2
מערבבים במים קרים ביד רק עד שהבצק מחזיק יחד. מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים אותו לשני דיסקים. לעטוף בניילון ומקרר עד מקורר דרך, 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
עוטףעוטף
3
מרדדים דיסק אחד של בצק למעגל 11 אינץ'. קו 9 אינץ מחבת עוגה עם מאפה. להכניס למקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
4
מרדדים את הבצק עבור הקרום העליון, להעביר אותו צלחת או תבנית אפייה, להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מניחים מגש אפייה בתנור כדי לחמם מראש.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
מניחים את הדובדבנים, הסוכר, קורנפלור בסיר שאינו אלומיניום בגודל בינוני. אפשר לתערובת לעמוד במשך 10 דקות, או עד שהסוכר מוציא את מיצי הדובדבנים. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מנמיכים את החום; מבשלים במשך 1 דקה, או עד המיצים להתעבות ולהיות שקוף.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
דובדבניםדובדבנים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
הסר מחבת מחום, ומערבבים בחמאה ובתמצית שקדים. אפשר למילוי להתקרר לפושר.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה. מכסים עם קרום העליון, crimp את הקצוות לאטום, ו פתחי אוורור לחתוך עבור קיטור.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
10
אופים בתנור שחומם מראש 375 מעלות F (190 מעלות C) על מגש האפייה במשך 45 עד 55 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב. אפשר להתקרר במשך כמה שעות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור