עוגת דובדבנים III
זה עובד טוב כמו קינוח זול. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט.
הוראות
חותכים את הקיצור לתוך הקמח והמלח עם להבי whisking של מערבל לעמוד עד הפירורים הם בגודל אפונה.
מערבבים במים קרים ביד רק עד שהבצק מחזיק יחד. מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים אותו לשני דיסקים. לעטוף בניילון ומקרר עד מקורר דרך, 30 דקות עד 1 שעה.
מרדדים דיסק אחד של בצק למעגל 11 אינץ'. קו 9 אינץ מחבת עוגה עם מאפה. להכניס למקרר עד הצורך.
מרדדים את הבצק עבור הקרום העליון, להעביר אותו צלחת או תבנית אפייה, להכניס למקרר.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים מגש אפייה בתנור כדי לחמם מראש.
מניחים את הדובדבנים, הסוכר, קורנפלור בסיר שאינו אלומיניום בגודל בינוני. אפשר לתערובת לעמוד במשך 10 דקות, או עד שהסוכר מוציא את מיצי הדובדבנים. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מנמיכים את החום; מבשלים במשך 1 דקה, או עד המיצים להתעבות ולהיות שקוף.
הסר מחבת מחום, ומערבבים בחמאה ובתמצית שקדים. אפשר למילוי להתקרר לפושר.
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה. מכסים עם קרום העליון, crimp את הקצוות לאטום, ו פתחי אוורור לחתוך עבור קיטור.
אופים בתנור שחומם מראש 375 מעלות F (190 מעלות C) על מגש האפייה במשך 45 עד 55 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב. אפשר להתקרר במשך כמה שעות לפני חיתוך.