עוגת דובדבנים שוקולד מרשינו
עוגת דובדבן שוקולד מרשינו היא ללא חלב וצמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 331 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו שקדים, אבקת קקאו, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 34%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: מארשינו שוקולד דובדבן מכוסה אבא, עוגיות שוקולד צ'יפס דובדבן מרשינו, ו עוגיות שוקולד ומרשינו דובדבן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). גריז וקמח שני 9 מחבתות אינץ.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה וקקאו. יוצרים באר במרכז ויוצקים מים, מיונז וביצים. מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. קערה לגרד, והיכו 2 דקות על מהירות בינונית. מערבבים פנימה אגוזים ודובדבנים קצוצים.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.