עוגת דובדבנים-שקדים
מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך גבינת שמנת, ממרח שקדים, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת פירורי דובדבנים {Cherry & Almond – Improv}, עוגת שקדים דובדבן, ו עוגת שקדים דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח, וציפורן בקערה, ערבוב עם מקצף.
שלב 2/3 כוס סוכר מגורען ו 5 מרכיבים הבאים (2/3 כוס סוכר מגורען דרך ביצה) בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב.
מוסיפים תערובת קמח וחלב לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים שקדים ו 2 כפות סוכר מגורען; מפזרים על הבלילה. ארגנו דובדבנים למעלה.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מנפים אבקת סוכר מעל לעוגה.