עוגת דלעת
עוגת דלעת לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, תבלין פשטידת דלעת, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול. מחבתות אבק באופן שווה עם 2 כפות קמח.
שלב 1 כוס סוכר מגורען, סוכר חום, ושמן בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 2 דקות או עד מעורבב היטב.
להוסיף תחליף ביצה וביצים; לנצח עד מעורבב היטב.
להוסיף דלעת, מכות עד מעורבב.
כפית קלה 2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, והבא 3 מרכיבים (באמצעות מלח) בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת דלעת, להכות רק עד מעורבב. הבלילה כפית לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה תיל.
הסר עוגה מן המחבתות; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין ציפוי, לנצח חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עד שמנת. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, מכות עד מעורבב (לא overbeat).
מוסיפים מיץ, ערבוב עד מעורבב.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת הגשה.
מורחים 1 כוס ציפוי על שכבה, העליון עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים שאריות זיגוג מעל העוגה.
מפזרים פקאנים, ומקשטים עם פרוסות תפוז, אם תרצה בכך.