Boo-tiful עוגת דלעת היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, גבינת שמנת, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת דלעת Boo-tiful, עוגת רוח רפאים Boo-tiful, ו Boo-tiful" כוסות ג'לי.
הוראות
1
מערבבים ביצים, סוכר ושמן בקערה גדולה; להכות עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד התערובת היא בצבע לימון ועבה. להתמזג דלעת; להפריש. בקערה אחרת, לטאטא יחד קמח, מלח, סודה לשתיה וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
(טעם מקורי)
לוראן מטבח מקצועי®
קליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הוסף 1/2 כוס בכל פעם לתערובת הדלעת, מיזוג גם לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
3
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת אפייה משומנת קלות 13 "x 9" ואופים ב 350 מעלות במשך 40 דקות, או עד קיסם יוצא נקי. אם באמצעות מחבת Bundt, אופים במשך 30 דקות ב 350 מעלות, ואז להפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות במשך 20 עד 25 דקות נוספות. בדוק את העדינות. מגניב לגמרי לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
Kugelhopf Pan
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
כדי להפוך את עוגת הדלעת המוצגת, להכין את המתכון פעמיים, מה שהופך 2 עוגות. הפוך אחד על גבי השני. הכן ציפוי גבינת שמנת הזמנת 1/2 כוס לגבעול. ציפוי גוון עם צבע מאכל כתום.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנת
צבע מאכל משחת ירוק, כתום ושחור, אופציונלי
1 גביע סוכר גלידה
(טעם מקורי)
5
טפטוף על עוגות. גוון נשאר ירוק זיגוג. כפור גביע גלידה עם ציפוי ירוק הפוך לגבעול.