קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות15
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת דלעת ליל כל הקדושים

עוגת דלעת ליל כל הקדושים
עוגת דלעת ליל כל הקדושים לוקח בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 436 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 2080 אוהדים. אם יש לכם מיץ תפוזים, חמאה, גרידת תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת דלעת שוקולד ליל כל הקדושים, עוגת דלעת קלה ליל כל הקדושים, ו תבשיל דלעת ליל כל הקדושים.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חמאה וקו אפייה של 30 x 20 ס " מ או פח קלייה קטן עם קלף אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
שים את הקמח, סוכר, תבלין, ביקרבונט של סודה, sultanas ומלח לקערה גדולה ומערבבים לשלב. מקציפים את הביצים לתוך חמאה מומסת, מערבבים את גרידת התפוזים ומיץ, ולאחר מכן לערבב עם החומרים יבשים עד בשילוב. מערבבים בדלעת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גרידה כתומהגרידה כתומה
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים את הבלילה לתוך הפח ואופים במשך 30 דקות, או עד הזהב וקפיצי למגע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
כדי להפוך את הציפוי, להכות יחד את הגבינה, החמאה, הדובדבן סוכר, גרידת תפוזים ו 1 כפית של המיץ עד חלקה וקרם, ואז להפריש במקרר. כאשר העוגה נעשית, מגניב במשך 5 דקות ולאחר מכן להפוך אותו על מתלה קירור. דקור אותו בכל רחבי עם שיפוד וטפטוף עם שאר מיץ התפוזים בעוד עדיין חם. להשאיר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
אם אתה רוצה, לקצץ את הקצוות של העוגה. תן את הזיגוג פעימה מהירה כדי לשחרר, ולאחר מכן, באמצעות סכין צבעים, להפיץ על החלק העליון של העוגה בשיאים ומערבולות. אם אתה עושה את העוגה קדימה, לשמור אותו במקרר ואז להוציא כמה חתיכות כמו שאתה רוצה 30 דקות בערך לפני ההגשה. ישמור, מכוסה, עד 3 ימים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.