עוגת דלעת ספייס שכבת עם ציפוי קרמל וגבינת שמנת
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 549 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם אבקת סוכר, שמן צמחי, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת שכבות פקאן ספייס עם ציפוי גבינת שמנת, חמאה ספייס שכבת עוגה עם ציפוי גבינת שמנת סוכר חום, ו עוגות דלעת ספייס עם ציפוי גבינת שמנת קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שני מחבתות עוגה 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים, הקשה על כל קמח עודף.
להקציף הראשון 9 מרכיבים בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח דלעת, סוכר, ושמן בקערה גדולה אחרת.
הוסף ביצים 1 בכל פעם, מכה לשלב בין תוספות.
להוסיף תערובת קמח; לנצח על מהירות נמוכה רק כדי להתמזג. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 33 דקות. מגניב מחבתות 10 דקות. הפוך על מתלה, ואז להפוך את הצד העליון למעלה מגניב לחלוטין.
מפזרים 1/2 כוס אבקת סוכר מעל החלק התחתון של מחבת nonstick קטן. מבשלים מעל חום בינוני עד שהסוכר נמס (לא מערבבים). המשך לבשל עד הסוכר הופך ענבר עמוק, ערבוב מדי פעם, על 2 דקות. בזהירות לערבב 1/2 כוס קרם, וניל, ומלח (תערובת יהיה בועות במרץ). מערבבים עד שכל פיסות קרמל להתמוסס. מערבבים הנותרים 1 כף קרם. מסננים לתוך קערה קטנה. קרמל קר לטמפרטורת החדר.
מנפים את שאריות אבקת הסוכר לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה. בהדרגה להכות באבקת סוכר. מקציפים בקרמל מקורר. מכסים ומקררים ציפוי עד המשרד מספיק כדי להפיץ, על 2 שעות.
באמצעות סכין משונן ארוך, לקצץ חולצות מעוגלות מעוגות.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת עוגה, בצד לחתוך.
מורחים ציפוי 3/4 כוס מעל.
מניחים שכבת עוגה שנייה,לחתוך את הצד למטה, על גבי ציפוי. מכסים את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם הנותרים ציפוי, יצירת משטח חלק. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים עם כיפת עוגה או קערה גדולה וצינה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות לפני ההגשה.
מפזרים קליפת תפוז מסוכרת מעל העוגה.
זמין עונתית ברוב הסופרמרקטים וכל השנה בחנויות מזון מיוחדות ומ chefshop.com.