קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דלעת עם ציפוי פרלין פקאן

עוגת דלעת עם ציפוי פרלין פקאן
עוגת גבינה דלעת עם ציפוי פרלין פקאן הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שמנת, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: תבשיל בטטה עם ציפוי פרלין פקאן, בטטות עם ציפוי פקאן ו Gingersnap פרלין, ו עוגת הגבינה של דודה פגי עם ציפוי פרלין.

הוראות

1
הגדר מדף מעל תבנית אפייה וקו את המדף עם 2 שכבות של מגבות נייר.
2
מורחים את מחית הדלעת על מגבות נייר ולתת לנקז במשך 2 שעות, עד פירה יבש למדי.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים התנור ל 50
4
חמאה התחתון ואת הצד של מחבת springform 9 אינץ'. במעבד מזון, דופק את הקרקרים עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את פקאן וסוכר חום ודופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק רק עד incorporated. לחץ על הפירורים על החלק התחתון של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים את הקרום במשך כ 8 דקות, רק עד שהוא ריחני משחי קל.
מרכיבים שתצטרך
8
תן לקרום להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
9
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את גבינת שמנת עד שהוא חלק מאוד. בקערה קטנה, לטאטא את הסוכר עם מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן ואולספייס. עם המכונה על, להוסיף את הסוכר מתובל גבינת שמנת ופעימה עד שמנת, גירוד התחתון ואת הצד של הקערה. בזהירות להוסיף את מחית דלעת סחוט והכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב ומגרדים את הקערה בין כל תוספת. לנצח את השמנת הכבדה, מיץ לימון ווניל עד תערובת עוגת הגבינה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
11
יוצקים את תערובת עוגת הגבינה על הקרום המקורר ואופים במשך 12 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-225 ואופים את עוגת הגבינה למשך כ-3 שעות, עד שמד חום מיידי מוכנס למרכז הרישום 150; המרכז יהיה מאוד קופצני אך לא נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
12
תן לעוגת הגבינה להתקרר על מתלה, ואז לכסות בניילון נצמד ולשים במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
13
תריץ סכין חמה סביב עוגת הגבינה ותשחרר את טבעת הקפיץ. בזהירות להסיר את הטבעת ולהעביר את העוגה לצלחת. באמצעות סכין חמה, לחתוך את העוגה לתוך טריזים ומגישים עם ציפוי פרלין פקאן וקצפת.
מרכיבים שתצטרך