עוגת דלעת פולנטה היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . אם יש לך ביצים, סוכר חום, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: רוזמרין - פולנטה דלעת ספייס עוגה, סלט דלעת חם עם פולנטן וזרעי דלעת מסוכרים, ו פולנטה דלעת קרמית.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
במעבד מזון או בלנדר, מערבבים דלעת, חמאה, ביצים וחלבוני ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
דלעת
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
3
מערבבים את הסוכר החום, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט וציפורן. להתמזג עד חלקה, ולהעביר לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
סוכר חום
קינמון
ציפורן
מוסקט
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מערבבים יוגורט פולנטה לתערובת הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
דלעת
יוגורט
5
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. מגניב מעט לפני חיתוך.