עוגת דלעת קפה
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו קמח, תמצית ונילן, פשטידת דלעת ותבלינים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת קפה דלעת, עוגת קפה דלעת, ו עוגת קפה דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x12 אינץ'.
מערבבים 3 כוסות קמח, 2 כפיות אבקת אפייה, ו 1 כפית מלח יחד בקערה. מערבבים ב 1 כוס סוכר לבן, סוכר חום, 1 כוס חמאה מומסת, 2 ביצים, ותמצית וניל עד הבלילה הוא רק בשילוב.
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מעט נעשה, 5 דקות.
מקציפים 1 כוס סוכר לבן ו 1 כוס חמאה מומסת יחד בקערה עד שמנת. מערבבים מחית דלעת, 1 קמח כוס, 2 ביצים, 1 כף קינמון, תבלין פשטידת דלעת, אגוז מוסקט, 1 כפית אבקת אפייה, ו 1 כפית מלח עד הבלילה חלקה.
יוצקים את הבלילה על השכבה התחתונה אפויה חלקית.
מערבבים 1 כף סוכר לבן 1 כפית קינמון יחד בקערה קטנה; מפזרים על שכבת דלעת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שסכין מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, כ -35 דקות.