עוגת דלעת שוקולד מזוגגת
מתכון זה מספק 14 מנות. עם 533 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, קמח, שוקולד מריר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו עוגת דלעת מזוגגת שוקולד, עוגת שוקולד מזוגגת-דלעת Bundt, ו עוגת דלעת עם זיגוג רום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°.קו תחתית של שני 8 או 9 אינץ מחבתות עוגה עם נייר קלף וחמאה קלה.מנפים את הקמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח יחד.מערבבים את חלב החמאה, דלעת, ותמצית וניל יחד בקערה קטנה.מקציפים את החמאה והסוכרים יחד באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך.הכה את הביצים והחלמון, אחד בכל פעם.להפחית את מהירות המיקסר כדי נמוך לסירוגין לנצח את הקמח ואת תערובות חלב בחמאה בשלישים.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים עד בודק, מוכנס למרכז,יוצא נקי-על 35 דקות (הערה: אם אתה משתמש מחבתות עוגה nonstick, לבדוק סביב 25 דקות כפי שהם מבשלים מהר).שכבות מגניב לחלוטין לפני הדובדבן.ציפוי:.מקציפים גבינת שמנת באמצעות מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד רכות.
מוסיפים 1 1/2 כוסות סוכר, קקאו, קינמון ווניל ומכים במהירות איטית עד טוב combined.In קערה נפרדת, לנצח שמנת כבדה עם סוכר 3/4 כוס סוכר וצבע מזון על מהירות בינונית-גבוהה לפסגות רכות.בעדינות לקפל את הקצפת לתוך תערובת גבינת שמנת עד בשילוב טוב.
מורחים ציפוי כוס 1 בין שתי השכבות ולהשתמש בזיגוג הנותרים כדי קרח העליון הצדדים של העוגה.צ ' יל במשך 30 דקות ולהמשיך זיגוג.זיגוג:.
מניחים שוקולד מריר קצוץ, חמאה, וסירופ תירס בקערה בינונית חסינת חום. להביא שמנת כבדה לרתיחה, לשפוך אותו על השוקולד, ולתת לשבת במשך 3 דקות.מערבבים בעדינות, באמצעות מקצף, עד חלקה.
בואו לשבת במשך 3-5 דקות, עד זיגוג מתעבה מעט.
יוצקים את הזיגוג על מרכז העוגה חלבית ולהשתמש בחלק האחורי של כף כדי להפיץ אותו לקצוות של העוגה, המאפשר כמה לשפוך מעל.