עוגת דקירי בטעם תות-ליים
צריך קינוח נטול לקטוז? עוגת דקירי בטעם תות-ליים יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ציפוי וניל מוקצף בטי, תערובת עוגת בטי, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו דקירי תותים ולימון קפוא, עוגת לימונים דקירי פאונד, ו עוגת דאקירי תות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך ואופים עוגת לערבב לפי ההוראות על תיבת עבור שני 8 אינץ ' מחבתות עגולות, הוספת קליפת סיד מגוררת לבלילה.
הסר מחבת למתלה קירור; מגניב לחלוטין, על 1 שעה. מחבתות כביסה וייבוש עוגה.
להחזיר שכבות עוגה מקורר כדי לנקות 8 אינץ ' מחבתות עגולות. עם קש ערבוב דק, קיסם או שיפוד, פירס עוגות במרווחים 1/2 אינץ'.
ב 1-סיר ליטר, חום 1 כוס מים רותחים.
הסר מהחום; מערבבים רום, מיץ ליים וג ' לטין. מערבבים עד מומס לחלוטין. כפית חצי תערובת ג ' לטין על כל עוגה. מקררים 1 עד 3 שעות כדי לאפשר ג ' לטין להגדיר עוגות.
כדי להסיר עוגות מחבתות, מחבתות לטבול במים חמים 10 שניות. Unmold 1 עוגה על מגש הגשה; להפיץ על 1 כוס ציפוי על גבי עוגה. Unmold עוגה שנייה; בזהירות במקום על העוגה הראשונה על מגש.
כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי. מקררים 1 שעה לפני ההגשה.
מקשטים עם תותים וליים. מכסה באופן רופף ומקרר כל עוגה שנותרה.