אם יש לכם עמילן תירס, מלח, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו תפוח, אגס, חמוציות פריך עם ציפוי Gingersnap, תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן, ו פאי חמאת אגס תפוחים עם קרום Gingersnap (מתכונים דומים).
הוראות
1
ביצוע ציפוי: בקערה, לערבב קמח, סוכר, סוכר חום, gingersnaps, זנגביל, ומלח. מערבבים חמאה מומסת עד שפירורים גדולים נוצרים.ביצוע המילוי: מחממים תנור ל 350 מעלות. בקערה גדולה לזרוק אגסים, תפוחים, חמוציות, מיץ לימון, גרידת לימון, וניל. בקערה קטנה לזרוק סוכר עם קורנפלור ולאחר מכן מערבבים את התערובת לתוך הפרי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
עוגיות Gingersnap
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
כסף ללא נעליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
חצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
יוצקים מילוי לתוך קרום העוגה, מכסים עם ציפוי. הגדר עוגה על נייר מצופה נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
אופים במשך 1 ½ שעות או עד חום זהוב ומילוי מבעבע מעל.מצוין מוגש חם עם כדור של גלידת וניל!