עוגת האגס המדהימה של ג'ו עם ציפוי ג' ינג'ר
אם יש לכם עמילן תירס, מלח, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו תפוח, אגס, חמוציות פריך עם ציפוי Gingersnap, תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן, ו פאי חמאת אגס תפוחים עם קרום Gingersnap (מתכונים דומים).
הוראות
ביצוע ציפוי: בקערה, לערבב קמח, סוכר, סוכר חום, gingersnaps, זנגביל, ומלח. מערבבים חמאה מומסת עד שפירורים גדולים נוצרים.ביצוע המילוי: מחממים תנור ל 350 מעלות. בקערה גדולה לזרוק אגסים, תפוחים, חמוציות, מיץ לימון, גרידת לימון, וניל. בקערה קטנה לזרוק סוכר עם קורנפלור ולאחר מכן מערבבים את התערובת לתוך הפרי.
יוצקים מילוי לתוך קרום העוגה, מכסים עם ציפוי. הגדר עוגה על נייר מצופה נייר אפייה.
אופים במשך 1 ½ שעות או עד חום זהוב ומילוי מבעבע מעל.מצוין מוגש חם עם כדור של גלידת וניל!