אם יש לכם עמילן תירס, מלח, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו תפוח, אגס, חמוציות פריך עם ציפוי Gingersnap, תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן, ו פאי חמאת אגס תפוחים עם קרום Gingersnap (מתכונים דומים).
הוראות
1
ביצוע ציפוי: בקערה, לערבב קמח, סוכר, סוכר חום, gingersnaps, זנגביל, ומלח. מערבבים חמאה מומסת עד שפירורים גדולים נוצרים.ביצוע המילוי: מחממים תנור ל 350 מעלות. בקערה גדולה לזרוק אגסים, תפוחים, חמוציות, מיץ לימון, גרידת לימון, וניל. בקערה קטנה לזרוק סוכר עם קורנפלור ולאחר מכן מערבבים את התערובת לתוך הפרי.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
עוגיות Gingersnap
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
כסף ללא נעליים
פרי תות שדה ברגל
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סוכריות מצילות חיים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
חצאי אגסים בסירופ
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים מילוי לתוך קרום העוגה, מכסים עם ציפוי. הגדר עוגה על נייר מצופה נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
3
אופים במשך 1 ½ שעות או עד חום זהוב ומילוי מבעבע מעל.מצוין מוגש חם עם כדור של גלידת וניל!