ריזוטו נקניק עם תרד ועגבניות
ניתן להכין את המתכון לריזוטו נקניק עם תרד ועגבניות תוך כ-45 דקות . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 272 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -3 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שיני שום, בייבי תרד, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב בתור מזנון. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 90% , וזה מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריזוטו אפוי שמנת עם נקניק איטלקי ועגבניות מיובשות , ריזוטו נקניק ותרד , וטורטליני גבינה עם נקניק, עגבניות ותרד .
הוראות
בסיר קטן מחממים מרק ושומרים חם. במחבת גדולה מבשלים את הנקניק, הכרישה והשומר על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה אורז; מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות. להפחית את החום; מערבבים פנימה יין. מבשלים ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים.
מוסיפים מרק מחומם, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. נותנים לנוזל להיספג בין הוספה. מבשלים רק עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך. (זמן הבישול הוא כ-20 דקות.)
מוסיפים את התרד, העגבניות, הבזיליקום והפלפל; מבשלים ומערבבים עד לחימום.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-46 דולר.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וסיומת ארוכה ועסיסית. יופי מבציר נהדר.