קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ריזוטו נקניק עם תרד ועגבניות

ריזוטו נקניק עם תרד ועגבניות
ניתן להכין את המתכון לריזוטו נקניק עם תרד ועגבניות תוך כ-45 דקות . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 272 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -3 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שיני שום, בייבי תרד, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב בתור מזנון. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 90% , וזה מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריזוטו אפוי שמנת עם נקניק איטלקי ועגבניות מיובשות , ריזוטו נקניק ותרד , וטורטליני גבינה עם נקניק, עגבניות ותרד .

הוראות

1
בסיר קטן מחממים מרק ושומרים חם. במחבת גדולה מבשלים את הנקניק, הכרישה והשומר על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה אורז; מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות. להפחית את החום; מערבבים פנימה יין. מבשלים ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים מרק מחומם, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. נותנים לנוזל להיספג בין הוספה. מבשלים רק עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך. (זמן הבישול הוא כ-20 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
מוסיפים את התרד, העגבניות, הבזיליקום והפלפל; מבשלים ומערבבים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מפזרים גבינה; להגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-46 דולר.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וסיומת ארוכה ועסיסית. יופי מבציר נהדר.