עוגת הביצים של רובין קופצת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל פופס עוגת הביצה של רובין. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 210 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. לך לחנות ותביא את עוגת השוקולד פאדג'של בטי, שוקולד צ' יפס, גוש קצף פלסטיק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת רובין רוקי, פופס עוגת נצנצים זהב (פופס עוגת לימון), ו מתכון פופס עוגה: Pops Cupcake (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך ואופה עוגת לערבב לפי ההוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ', באמצעות מים, שמן וביצים. מגניב. גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה. עוגת פירורים לקערה גדולה.
להוסיף זיגוג; לערבב היטב. צורה לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורים; מקום על גיליון עוגיות. לעצב כל כדור לצורת ביצה. להקפיא עד המשרד; לשמור בקירור.
במעבד מזון, מניחים שבבי שוקולד. כיסוי; תהליך עד הקרקע דק. תניח בצד.
בקערה גדולה למיקרוגל, סוכריות מיקרוגל נמס וקיצור שנחשף על בינוני (50%) 1 דקה, ולאחר מכן במרווחים של 15 שניות, עד נמס; מערבבים עד חלקה. לטבול קצה 1 מקל סוכריה על מקל על 1/2 אינץ ' לתוך ממתקים מומסים ולהכניס מקל לתוך כדור עוגה 1 לא יותר מחצי הדרך. חוזר. להחזיר פופס עוגה לסדין עוגיות. להכניס למקרר 5 דקות.
הסר מהמקרר כמה בכל פעם. טובלים כל כדור עוגה לתוך ממתקים מומסים כדי לכסות; ברז עודף. לתקוע בקצה הנגדי של מקל לתוך בלוק קצף.
מפזרים צמרות עם שבבי שוקולד טחון.