קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםבלילה
מגזין

עוגת הבלילה Chex ® Mix

עוגת הבלילה Chex ® Mix
אם יש לכם תערובת עוגת בטי וניל, וניל, שבבי אפייה וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: עוגת הבלילה Chex ® Mix, בראוני הבלילה צ'אקס ® מיקס, ו עוגת תערובת לימון Streusel עוגה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 121°. בקערה גדולה, במקום דגנים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי מיקרוגל לבנים וחמאה נחשפו על 30 שניות גבוהות; מערבבים. המשך מיקרוגל במרווחים של 30 שניות עד שבבים וחמאה מתרככים וניתן לערבב חלק. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
טפטוף תערובת על דגנים; לזרוק עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
4
מפזרים תערובת עוגה יבשה, אבקת סוכר וזורה על דגנים; לזרוק עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
5
מורחים בשכבה אחת במחבת 15x10 אינץ ' או גיליון עוגיות גדול.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
אופים חשפו 30 דקות, תוך ערבוב לאחר 15 דקות. מגניב בערך 15 דקות. אחסן היטב מכוסה בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה