עוף בזיגוג חרדל עם ארוגולה ובוק צ'וי
עוף מזוגג חרדל עם ארוגולן ובוק צ'וי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ אורז, מים, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית נסו עוף בזיגוג חרדל עם ארוגולן ובוק צ'וי, בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, ו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים את החרדל עם המים, מירין, 1 כפית סויה 1/2 כפית סוכר.
במחבת חסינת ovenproof, חום 1 כף השמן. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה עד להזהבה, 2 דקות. הפוך את העוף והמברשת עם החרדל; העבר לתנור וצלה במשך 8 דקות, או עד מבושל דרך.
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות; פרוסה. מחק את המחבת.
בינתיים, קיטור בוק צ ' וי במשך 5 דקות.
ניקוז; טפיחה יבשה. באותו מחבת, חום 1 כף השמן.
מוסיף את הצד לחתוך בוק צ ' וי למטה ומבשלים על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד השחמה, 3 דקות.
מעבירים למגש, מתבלים במלח ופלפל. תארגן את העוף מעל הבוק צ ' וי.
בקערה, לטאטא את החומץ עם השמן הנותר, רוטב סויה וסוכר; מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את ארוגולה וזורקים; מסדרים את העוף ומגישים.