עוגת הגבינה עם הדלעת של ג'ינה
עוגת הגבינה עם הדלעת של ג'ינה דורשת בערך 5 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 670 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עוגיות זנגביל, ציפורן טחון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הוסף את gingersnaps לקערה של מעבד מזון, ואת הדופק עד מתפורר.
מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את החמאה המומסת. מערבבים עד מעורב באופן שווה. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ 'עם צדדים 3 אינץ'.
אופים את הקרום עד חום זהוב, כ 10 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין בעת הכנת המילוי.
שים קומקום מלא מים על הכיריים, על אש בינונית, ולהביא לרתיחה.
בקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את גבינת שמנת וסוכר ומכים עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 2 עד 3 דקות.
הוסף את הדלעת והכה עד incorporated. מקציפים את הביצים, 1 בכל פעם, ואז מוסיפים את הקינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן, מלח, וניל, ומכים עד מעורבב.
מוסיף את הקמח ופעימה עד incorporated.
לעטוף את הצדדים ואת החלק התחתון של מחבת springform עם רדיד אלומיניום חובה כבדה.
יוצקים את המילוי לתוך המחבת ולשים אותו במחבת קלייה קטנה.
יוצקים את המים החמים מן קומקום לתוך מחבת הקלייה, מילוי באמצע הדרך את הצדדים של מחבת springform, על 1 1/2 אינץ'.
אופים עד מרכז עוגת הגבינה זז מעט כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות, על 1 שעה ו 20 דקות.
הסר את העוגה מהאמבט מים ולתת לו להתקרר על מתלה חוט.
לאחר התקרר, להשתמש בסכין חיתוך כדי לשחרר את הצדדים של העוגה מן המחבת. צנן את עוגת הגבינה לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
יוצקים את השמנת הכבדה לתוך קערה גדולה ומכים עם מערבל יד חשמלי עד עבה וקציפתי.
מוסיפים את הסוכר של הממתקים, הוניל והקינמון, ומכים עד שיוצרים פסגות בינוניות.