מורחים את שאר קרם החמאה על, מתחיל עם החלק העליון, ואז להחליק אותו סביב הצדדים ולמטה ללוח. חזור על כל התהליך עם העוגות שנותרו, באמצעות לוחות המקביל ואת כמויות שונות של קרם חמאה. העוגות מוכנות להקפאה. אתה יכול להשאיר אותם ללילה אם יש צורך, מכוסה באופן רופף עם סרט נצמדות. כיסוי העוגה עם זיגוג: תצטרך כ 500 גרם זיגוג עבור עוגת 15 ס "מ, 1 ק" ג עבור עוגת 23 ס "מ ו 1.7 ק" ג עבור עוגת 30 ס " מ. אבק משטח העבודה עם הדובדבן סוכר, ללוש את הדובדבן עד גמיש, ואז להשתמש מערוך שלך לגלגל אותו לתוך מעגל גדול מספיק כדי לכסות את הצדדים העליון של העוגה, עם קצת שמאלה. השתמש במחרוזת כדי לבדוק את הגודל. השתמש במערוך שלך כדי לעזור לך להרים את הדובדבן על העוגה. להחליק את הדובדבן סביב העוגה עם הידיים שלך, הקלת אותו על הקצוות ולמטה ללוח. לאחר מכן לקצץ את עודף עם סכין חדה, לשטוף עם החלק התחתון של לוח העוגה. להחליק כל סימנים עם הדירות של הידיים שלך, צחצוח הדובדבן לזרוח קל.אחרי שתקפיאו את כל העוגות, תכסו את לוח הבסיס העבה. מברשת קלה עם מים רותחים מקורר, ואז להניח את הדובדבן. חתוך לקצה הלוח עם סכין (אני נוטה לעשות את זה כמו שהייתי קרום עוגה, מחזיק את הלוח ביד שמאל שלי, וסכין בצד ימין שלי), ואז להשאיר את הלוח ואת העוגות להתייבש בן לילה. לערום את העוגות: פינים, שהם בעצם מקלות פלסטיק, לספק יציבות וכוח לעוגות שכבות, בלוקים פוליסטירן מאפשרים לך להוסיף שכבה ' צף ' של פרחים. על ידי מדידה וחיתוך פינים לאותו אורך כמו פוליסטירן, תוכל לספק פלטפורמה אפילו עבור העוגה הבאה לשבת על, גם אם העוגה מתחת הוא קצת רופף. שב על הבובה של 15 ס " מ מעל העוגה הגדולה ביותר. הכנס ארבעה פינים לתוך העוגה, סביב החלק החיצוני של הבובה, בצורה מרובעת. לדחוף אותם למטה עד שהם פוגשים את לוח העוגה. מארק עם עט שבו החלק העליון של הבובה מגיע. בזהירות לשלוף את הפינים; לאחר מכן, באמצעות מספריים, ציון סביב כל פילה שבו אתה מסומן זה. הצמד את הפלסטיק בצורה נקייה. הכנס מחדש את הפינים בחורים המקוריים שלהם, מעוגל סוף למטה. חזור על התהליך עם עוגת 23cm ואת דמה 12cm.מקם את העוגה הגדולה ביותר באמצע הלוח המכוסה. הפעל קו דק של דבק סביב לוח הבסיס ולתקן את הסרט סביבו. תקן את הסרט סביב כל עוגה, באמצעות כתם של הדבק על הסרט כדי לאבטח אותו לעצמו. אם אתה מעביר את העוגה למקום, לשים את העוגות לתיבות שלהם עכשיו. הפוך ערכה קטנה לקחת איתך-דבק, מספריים, וכו ' -רק במקרה שאתה צריך מחדש לעשות משהו. ביום-הערמה וקישוט העוגה עם פרחים: השתמשתי בקעצור-הם יפים, בעונה ואתה יכול להשיג אפקט דרמטי עם מעט פרחים יחסית. ביום, לשמור לשים את הפרחים על העוגה עד מאוחר ככל שאתה יכול באופן סביר.