עוגת הגנן
אם $1.36 למנה נופל בתקציב שלך, העוגה של הגנן יכול להיות מרהיב ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עלה דפנה, גבינת gruyère, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. נסו הפיצה של הגנן, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מיון ושטיפת אפונה; מניחים בתנור הולנדי גדול. מכסים במים עד 2 אינץ ' מעל אפונה; מכסים ולתת לעמוד 8 שעות.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 1 כף שמן; מערבולת.
מוסיפים בצל, שורש סלרי וגזר; מטגנים 5 דקות או עד שהבצל מתחיל להשחים.
מוסיפים אפונה, 3 כוסות מים, עלה דפנה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה ו 15 דקות או עד אפונה מכרז. להשליך עלה דפנה.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף הנותרים 1 כף שמן; מערבולת מעיל.
להוסיף לפת; לטגן 3 דקות או עד הקצוות מתחילים חום.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה. מערבבים בירקות ו 1/2 כפית מלח כשר; לטגן 1 דקה.
מוסיפים מלאי; מערבבים עד נבלים ירוקים. מבשלים 15 דקות או עד שהירוקים רכים מאוד.
הסר מהחום; מערבבים בסוכר וחומץ.
קל מעיל 6 (8-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול. באמצעות כפית מחוררת, אפונה כפית לתוך צלחת מוכנה. למעלה באופן שווה עם תערובת ירקות.
שכבות תפוחי אדמה באופן שווה על פני ירקות; מפזרים 1/4 כפית מלח וגבינה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד תפוחי אדמה הם במכרז וגבינה זהוב.