קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת החמאה של מרי אופנהימר

עוגת החמאה של מרי אופנהימר
עוגת החמאה של מרי Oppenhiemer עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. והוא מספק כ 10 מנות . . גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חלב חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות בגריל עם חמאת בלאדי מרי, סטייקים עין צלעות עם חמאת פטרוזיליה ו Bloody Mary יריות, ו עוגת אוכמניות של מרי.

הוראות

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Grease and flour one 10 inch bundt pan.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
תנורתנור
2
Cream together the white sugar and 1 cup of the butter.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
קרםקרם
3
Add the eggs one at time, beating mixture well after each.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
Mix the baking soda with the buttermilk.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
5
Add to butter mixture and beat.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
6
Sift flour three times before measuring.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
Add sifted flour and 1/4 teaspoon salt to the butter mixture. Stir in the 2 teaspoons vanilla.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
8
Pour batter into prepared pan.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
Bake at 325 degrees F (165 degrees C) for one hour.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
Let cake cool and top with Caramel Icing.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
ציפויציפוי
11
To Make Caramel Icing: In a saucepan over medium heat cook the brown sugar, remaining 1/2 cup butter, and the evaporated milk. Stirring frequently bring mixture to a boil and let boil for 3 minutes.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
סוכר חוםסוכר חום
קרמלקרמל
חמאהחמאה
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
Remove from heat and stir in the 1 teaspoon vanilla, beat until thick.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
13
Pour over top of cooled bundt cake.