לך לחנות ותביא קרח מלכותי מוכן לגלגל, קרח מלכותי, קרח מלכותי מוכן לגלגל, קרח מלכותי, משחת צבעי דובי חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: עוגת גלידת טדי, עוגת פיג'מות דובי, ו תפור עוגת יום הולדת דובון.
הוראות
1
הפוך את עוגת פירות 15 ס " מ. אתה יכול לעשות את זה עד חודש מראש ולעטוף אותו בסרט נצמד. פעם בשבוע אתה יכול להאכיל אותו עם קצת רום כהה או ברנדי על ידי ניקוב חורים בחלק העליון וכפיות קצת לתוך החורים.מרציפן עוגת הפירות.
מרכיבים שתצטרך
רום כהה
מרציפן
2 קורטים ציפורן טחון
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מחממים את ריבת משמש עד מבעבע, ואז להוריד את החום. מסננת במידת הצורך כדי להסיר כל סיביות. רמה את החלק העליון של עוגת הפירות באמצעות סכין לחם משונן ארוך.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמש
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
סכין לחם
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מברשת העליון עם ריבה ולהפוך את העוגה מעל ולמקם אותו על גבי לוח העוגה 15cm. ללוש בקצרה מרציפן להחליק לתוך כדור. אבק משטח העבודה עם סוכר הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
מרציפן
ריבה
4
להתגלגל לתוך מעגל. השתמש קצת מחרוזת או סרט למדוד כדי למדוד את עוגות הפירות שלך למעלה וצדדים כך שאתה יודע כמה רחוק כדי לגלגל את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
דראגי פנינה לבנות
5
מברשת העוגה עם ריבת משמש ולאחר מכן בזהירות להעביר את המרציפן לעוגה (ראה picture1). בעדינות להחליק את החלק העליון הראשון, ולאחר מכן להקל את הידיים למטה הצדדים, הרמת בזהירות ומשדל את מרציפן כך שהוא מתאים ללא חופפים (ראה תמונה 2). כאשר הגעת לקצוות התחתונים של העוגה, השתמש בסכין חדה כדי לגלח כל מרציפן עודף. אתה יכול לעשות את זה עד חודש מראש.קרח תוף העוגה (ראה תמונה 4). לישה קלה 500 גרם הדובדבן וליצור לכדור. אבק משטח העבודה שלך עם סוכר מנופה ולגלגל את הדובדבן במעגל באמצעות סרט מדידה כדי לבדוק כי הוא רחב מספיק (23cm).
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמש
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
מרציפן
ליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מברשת התוף עם מים רותחים מקורר ולהעביר את הדובדבן ללוח. בעדינות לגלגל על הלוח שוב, ולאחר מכן לקצץ את הקצוות עם סכין חדה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
להתגלגל בעדינות שוב אם אתה רוצה לקבל גימור ממש חלק. תיזהר טביעות אצבעות וחתיכות של קצפת מוכן לגלגל הדובדבן יכול להיות די עדין.אתה יכול לעשות את זה מראש מדי. אם אתה עושה, לשים אותו בקופסת עוגה כדי לעצור אותו איסוף אבק.תכיני את עוגת הלימון 23 ס " מ. העוגה הלא ממומשת תישמר היטב אם תעטוף אותה בקלף אפייה ותיצמד לסרט עד 4 ימים, או במקפיא עד חודש.קרם חמאה עוגת הלימון zingy. הפוך קרם חמאה על ידי מכות יחד את החמאה, הדובדבן סוכר וגרידת לימון. אתה יכול לעשות את זה יום לפני הדובדבן.רמה את החלק העליון של עוגת לימון באמצעות סכין לחם משונן ארוך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
כסף ללא נעליים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
קליפות מלימון
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סכין לחם
8
מורחים קצת מהקרם חמאה על לוח העוגה 23cm. תהפכו את העוגה על הלוח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מברשת בכל רחבי עם שכבה דקה של ריבת משמש מסננת-זה עוזר לעצור פירורים להיכנס לתוך קרם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמש
10
חותכים את העוגה לשניים אופקית באמצעות סכין הלחם. זה לא משנה אם זה לא מושלם כמו שאנשים רגיל להיות מסוגל לראות ברגע העוגה מכוסה. השתמש בסכין צבעים כדי להפיץ שכבה של קרם חמאה על החלק העליון של הצד לחתוך של העוגה על הלוח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעים
סכין לחם
11
שים את השכבה העליונה בחזרה על ולחץ למטה קצת כדי ליישר אותו.
12
מורחים את קרם חמאה הנותרים על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה באמצעות סכין הצבעים כדי להחליק את פני השטח (ראה תמונה 3). פופ העוגה במקרר עד קרם חמאה הוא המשרד, זה יעשה את זה קל יותר ice.To לכסות את העוגות בזיגוג, youll צריך 500g עבור עוגה קטנה יותר 900g עבור אחד גדול יותר. עבור כל אחד, בעדינות לעבוד הדובדבן לתוך כדור. אבק משטח העבודה עם הדובדבן סוכר לגלגל אותו לתוך מעגל. שוב להשתמש סרט מדידה או חתיכת מחרוזת כדי להבטיח את המעגל הוא גדול מספיק כדי לכסות את העוגה. במקרה של עוגת הפירות, מברשת מרציפן עם מים רותחים מקורר, ולאחר מכן להעביר את הדובדבן על העוגה להחליק אותו באותו אופן כמו מרציפן. השתמש בעוגה חלקה יותר אם יש לך אחד כדי לקבל גימור חלק באמת (ראה תמונה 5). עבור עוגת לימון, אתה לא צריך הדבקה נוספת, קרם חמאה יעשה את העבודה. ברגע שיש לך להחליק את הדובדבן על העוגה, לקצץ אותו בזהירות. סרט יסתיר את תחתית העוגה כך שהיא לא צריכה להיות מושלמת. שמור את כל שאריות הדובדבן כדי להפוך את הקישוטים. לעטוף אותו בניילון נצמד ולשים לתוך שקית מקפיא לאטום את air.To מחסנית את העוגות, להשתמש שלוש פלומות פלסטיק, אלה עוזרים לשמור על העוגה יציבה ורמה. הכנס שלוש פינים במשולש, 2cms מאיפה הקצוות של העוגה הקטנה יהיה (ראה תמונה 6). עם עט, לסמן איפה החלק העליון של הדובדבן מגיע על המפל. בזהירות לשלוף את הפינים, אתה יכול להשתמש פינצטה עבור זה, בשורה אותם. בחר את המפל עם הסימן הגבוה ביותר, זה האורך שאתה רוצה כל הפינים להיות. להבקיע את הפינים עם מספריים באורך זה לחתוך או הצמד את הפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
מרציפן
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ליקוריץ צהוב וירוק
קליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעים
מספריים מטבח
13
שים את המוטות בחזרה לשלושת החורים, מעוגל קצה למטה. להחליק שאריות של קרם חמאה על עוגה איפה שהפינים. בחר את הצד הטוב ביותר של העוגה הקטנה יותר במטרה למקם את זה בחזית. בזהירות להרים אותו על אחד גדול יותר, אתה יכול להשתמש סכין צבעים כדי לעזור לך להוריד את cake.To לקשט, לצבוט את כדור קטן של זיגוג ולהשאיר אותו לבן. חלק את הדובדבן שנותר לרבעים. צבע שני רבעים חום. לעשות זאת על ידי טבילה קיסם לתוך הדבק צביעה ובהדרגה הוספת צבע יותר על הדובדבן, ללוש אותו כמו שאתה הולך (ראה תמונה 7). להמשיך עד שיש לך את הצבע שאתה רוצה וזה בצורה חלקה משולב ללא פסים. שלה טוב יותר לעשות את זה בהדרגה כמו הצבעים יכולים להיות די חזק שלה קל להוסיף יותר מדי.לצבוע את שני הכדורים הנותרים של זיגוג בצבעי פסטל שבחרת. לעטוף את כל הכדורים clingfilm וקופץ לתוך שקית מקפיא עד מוכן לשימוש. זה ימנע מהם להפוך לקשוחים.התחל על ידי לקשט את השכבה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעים
טעם חמאה צלול
14
מרדדים את הדובדבן, חיתוך כ 12 צורות. עשינו שישה teddies חום לסירוגין אותם עם או ברווז ורוד (שלושה בסך הכל) או ברווז כחול (שלושה בסך הכל). צייר כמות קטנה של דבק אכיל על הגב של כל טדי ולהדביק אותו. ואז לחזור עם הברווזים, הצבת אותם בין teddies. עבור השכבה העליונה, אנו חותכים 12 ארנבות קטנות, לסירוגין חום, כחול, ורוד, חום, ורוד כחול וכו'. מקל את הצורות עם מרווח אפילו ביניהם על העוגה. מספר הצורות שאתה צריך יהיה תלוי בגודל של חותכי youve chosen.To הפוך את טדי, לגלגל כדור אחד קטן לראש ואחד קצת יותר גדול לגוף. שים את הראש על הגוף.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנות
15
מרדדים שתי נקניקיות של הדובדבן אחד לרגליים ואחד לידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנות
16
חותכים אותם לשניים. תקע את הזרועות לצד הגוף ולשטח את הקצוות כדי ליצור כפות קטנות. המקל הבא על הרגליים, שוב שטוח הקצוות כדי ליצור כפות.
17
מגלגלים שני כדורים קטנים של חום, לשטח ולכסות אותם מעט כדי להפוך את האוזניים. לעשות כדור קטן של ציפוי לבן להיצמד על הפנים כדי להפוך את לוע. לטבול קיסם לתוך משחת צביעה חומה ולעשות שתי נקודות לעיניים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
18
לגלגל כדורים זעירים של זיגוג על האף (בחום) וכפתורים (בלבן) ולהדביק אותם. אם אתה רוצה, לקחת קצת ציפוי לבן ולעשות רפידות לרגליים ולאוזניים הפנימיות מדי (ראה picture9). כדי להפוך את הארנב, לגלגל נקניק של דובדבן ורוד או כחול לגזור את החלק העליון והתחתון שליש יחד. טופס העליון לתוך האוזניים ואת התחתונה לתוך הרגליים. לצבוט צוואר על 1 ס " מ מתחת לאוזניים ולאחר מכן לגזור כל צד כלפי מעלה מן הרגליים עד ממש מתחת לצוואר כדי ליצור זרועות ולעצב אותם מעט (ראה תמונה 8). לעשות פרצוף על ידי טבילה קיסם שלך בחזרה לתוך הדבק החום ולצייר על העיניים, האף ואת השפם. תושיב את הדובי על העוגה ותסדר את הארנב על ברכיו.אם אתה אוהב ויעיל עם כתיבת הדובדבן, לכתוב את השם צ ' יילדס על השכבה השנייה או מקל נר שם.
מרכיבים שתצטרך
כתיבת הדובדבן
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים