עוגת הכרובית של ג'ים לייהי
מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1247 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, קמח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת קן ציפור של ג'ים Lahey, פיצה תפוחי אדמה של ג'ים Lahey, ו ג'ים Lahey לא ללוש פיצה עם ברוקולי Rabe, שום, ג' ינג'ר, ו Chilis תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החמאה לכמה גושים (כך שהם יימסו בקלות רבה יותר) ולהוסיף לחלב.
חום מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד החמאה נמסה אך מבלי לאפשר לחלב להגיע לרתיחה.
בינתיים, לשים את הקמח בקערת ערבוב בינונית, להוסיף את החלב שנותר, ולהקציף לתוך slurry. לאחר שהחמאה שולבה לחלוטין בחלב החם, מצקת חלק מהתערובת החמה לתערובת הקמח הקרה כדי לחמם אותה.
יוצקים את התוכן של הקערה בחזרה לסיר ולקציף אותו פנימה מערבבים במלח.
מעל חום בינוני-נמוך, לטאטא את התערובת לעתים קרובות-כדי למנוע דבק-כפי שהוא מבשל ומתעבה. בשמל נעשה בערך ב 82°, כאשר הוא הגיע עקביות של רוטב נוזלי או שמנת כבדה. באח מוסקט ולאפשר לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר. זה ימשיך להתעבות מעט כפי שהוא מתקרר. השתמש בשמל מיד או מגניב, לכסות, להכניס למקרר עד 5 ימים; להחזיר אותו לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מניחים אבן פיצה בתנור גז כ -8 סנטימטרים מן המטגן. מחממים התנור ל 260° במשך 30 דקות.
להתפורר כרובית עם האצבעות שלך להפיץ את זהבאופן אחיד בתבנית עוגה 8 אינץ ' או צלחת אפייה. מניחים את המחבת על אבן הפיצה וצולים את הכרובית במשך 12 דקות, עד שהיא מרופדת עם תו ומעט שקוף, ואז מסירים אותו ומניחים בצד. עבור לצלות ולהמשיך לחמם את האבן במשך 10 דקות נוספות.
עם הבצק על הקליפה, כפית את בשמל על פני השטח ולהפיץ אותו באופן שווה, משאיר על סנטימטר של השפה לא נגע.
מפזרים את פני השטח עם Parmigiano. להפיץ את המוצרלה, את חתיכות כרובית, ולאחר מכן את הזיתים, שום, פתיתי צ ' ילי באופן שווה על הפיצה.
מפזרים את פירורי הלחם מעל.
בתנועות מהירות ומטלטלות, תחליקי את העוגה על האבן. לטגן במשך 3 עד 3½ דקות תחת גז (קצת יותר עם תנור חשמלי), עד העליון הוא מבעבע ואת הקרום הוא חרוך יפה אבל לא שרוף.
באמצעות הקליפה, להעביר את הפיצה למגש או צלחת הגשה.
מפזרים פטרוזיליה מעל. תחתוך ותגיש.