עוגת הלימון הכי טובה בעולם.
. גשו לסופר וקנו חמאה, ממתקים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 16%. נסו עוגת לימון, עוגת לימון, ו עוגת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה, 1/2 כוס סוכר, תמצית וניל, ומלח בקערת הערבוב של מערבל לעמוד; מערבבים מרכיבים ביסודיות עם מצורף משוט.
מערבבים קמח לתוך תערובת חמאה כדי להפוך את הבצק חלק. לחץ על הבצק למחבת טארט 9 אינץ'; לקרר את הקרום במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים קרום עד חום זהוב בהיר, 15 עד 20 דקות.
להקציף סוכר, ביצים, גרידת לימון, מיץ לימון, וקמח 1/2 כוס בקערה עד חלקה.
יוצקים לימון מילוי לתוך הקרום. מכסים את הקצוות של הקרום עם רצועות של רדיד אלומיניום כדי למנוע שריפה.
אופים טארט עד המילוי מוגדר, כ -20 דקות. קריר לחלוטין ואבק עם סוכר של ממתקים.