עוגת הלימון של קריסטי
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 507 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 44 דקות. לכו לחנות ותביאו חלב מרוכז, קרום קרקר גראהם, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.
הוראות
אם באמצעות 6 עד 8 לימונים במקום מיץ ליים, לשים מים בבלנדר או מעבד מזון, להגדיר מעבד על פירה, ועם מעבד פועל טיפה פרוסות סיד, אחד בכל פעם. ליים מפתח הם מאוד קשים - לא טיפה יותר מדי בבת אחת. זרוק ב 8 עד 10 פרוסות, אולי יותר אם יש לך בלנדר או מעבד חזק באמת. תהליך לחלוטין, ואז לשפוך דרך מסננת לתוך מיכל אחר. הקפד ללחוץ את כל המיץ, להשליך שרידי סיד ואז לשפוך את מיץ הסיד בחזרה לתוך בלנדר. שוב, זרוק בפרוסות סיד, חוזר על התהליך לעיל עד שעיבדת את כל הלימונים. להפריש 1 כוס מיץ לימון וכתוצאה מכך.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מערבבים מיץ ליים מפתח עם חלב מרוכז ממותק.
מוסיף את השמנת החמוצה. במיכל נפרד, להכות את הביצים, ולאחר מכן להוסיף לתערובת הסיד מפתח והכה במשך 1 דקה.
יוצקים תערובת לתוך קרום קרקר גרהם.
הסר מהתנור ואת העוגה מגניב לחלוטין, על 1 שעה. למעלה עם ציפוי מוקצף ולשים במקפיא. להקפיא לפחות 3 שעות.
חיתוך העוגה נעשה קל יותר על ידי הרטבת סכין במים חמים לפני חיתוך.