קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הפאונד של אמא גאן

עוגת הפאונד של אמא גאן
. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו עוגת Bundt פאונד של אמא Mac, עוגת הקרם גבינה של אמא ... ומסגיר, ו מהפך אמא עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור מחורץ 9 אינץ ' (כגון Bundt®).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה; לנפות את תערובת הקמח פעמיים לתוך קערה נפרדת. חמאת שמנת, קיצור וסוכר בקערה גדולה אחרת עד חלקה; מערבבים ביצים וחלב לתערובת מוקצפת עד לשילוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קיצורקיצור
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בהדרגה לערבב קמח לתוך מרכיבים לחים כדי להפוך את הבלילה חלקה; מערבבים לימון ותמציות וניל לתוך הבלילה. המשך לערבב עד לא גרגרי סוכר גלויים.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
לימוןלימון
סוכרסוכר
4
יוצקים הבלילה למחבת צינור מוכן.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש עד למעלה הוא קפיצי ועוגה מוגדר במרכז, כ 90 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
תן לעוגה להתקרר במחבת עד שהצדדים נפרדים מחבת; להפוך על מדף לסיים קירור.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת