עוגת השוקולד של אמא שלי
עוגת השוקולד של אמא שלי היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 447 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח, סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו האורז הספרדי של אמא.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת מרובע 8 אינץ'.
בסיר גדול, להמיס יחד את קיצור וקקאו.
הסר מהחום ומערבבים בסוכר וביצה.
מערבבים חלב חמאה עם סודה לשתיה, מלח ווניל, ולאחר מכן להתמזג לתוך תערובת שוקולד. מקציפים את הקמח. מערבבים במים חמים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.