קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת השזיפים של איני עם ציפוי חמאה

עוגת השזיפים של איני עם ציפוי חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שזיפים של Iny עם הדובדבן חמאה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סודה לשתיה, סודה לשתיה, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת שזיפים מתובלת בזיגוג גבינת שמנת, עוגת חלב עם ציפוי קרמל, ו עוגת חלב עם ציפוי קרמל.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור העוגה: מחממים התנור ל 300 מעלות f וחמאה 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מניחים את השזיפים בסיר קטן. כסה אותם במים. מביאים לרתיחה נמוכה ומבשלים עד רך ומעוך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מסננים את המים ומועכים את השזיפים על צלחת. זה בסדר להשאיר חתיכות קטנות מאחור. תניח את השזיפים בצד ותכין את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
מיםמים
5
לנפות יחד את הקמח, סודה לשתייה, allspice, קינמון ואגוז מוסקט. ממממ... מריח כמו החגים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
בקערה נפרדת, מערבבים יחד את השמן, הסוכר, וניל וביצים.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מערבבים את החומרים הרטובים והיבשים ומתיזים בחמאה. מערבבים עד רק בשילוב. התערובת תהיה מעט גבשושית.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
8
עכשיו לזרוק פירה שזיפים מיובשים. ואם הדבש שלכם נכנס כשאתם משלימים את השלב הזה, תגנו על הקערה עם הגוף שלכם ותערבבו מהר. מה שהוא לא יודע לא יפגע בו.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
יוצקים לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים במשך 35 עד 40 דקות. סבתא איני התעקשה: אל תאפי יותר מדי את העוגה. אתה רוצה שזה יהיה נחמד ולח.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1
מערבבים את הסוכר, חלב חמאה, חמאה, סירופ תירס, סודה לשתיה ווניל בסיר בינוני. מערבבים לשלב. מביאים לרתיחה איטית מעל חום בינוני גבוה. אין צורך לבחוש. המשך רותח עד הדובדבן הופך צבע קרמל בהיר, 5 עד 7 דקות. חשוב: הדובדבן צריך להיות בצבע של קרמל, אבל עדיין לא מוצק ודביק. זה צריך להיות שלילי.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
סירופ תירססירופ תירס
קרמלקרמל
ונילוניל
חמאהחמאה
ציפויציפוי
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
תוציא את העוגה מהתנור. נסה לא להתעלף, כפי שהוא מריח אלוהי לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בעוד העוגה היא חמה מאוד, לשפוך את הדובדבן באופן שווה מעל. לעבוד מהר, כפי שהוא יתחיל במהירות להשרות לתוך העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
4
מורחים את המעיל באופן שווה ... אז בבקשה, תעשה לעצמך טובה, תלקק את המרית. זה יגרום לך לחייך.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
5
מגישים מיד, או אל תהסס לתת את העוגה לשבת על הדלפק במשך זמן מה לפני ההגשה. זה רק משתפר עם הגיל.
6
רמז מועיל: לשרת מבלי לחשוף את העובדה כי העוגה מכילה שזיפים מיובשים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים