עוגת התפוחים של דודה די די
עוגת התפוחים של דודה די די יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 268 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מילוי פאי תפוחים, תמצית vanillan, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת הקפה השמנת החמוצה של דודה ג'ו, בראנץ ' ראשון: עוגת הקפה של דודה פטי, ו עוגת התפוחים הטריה של דודה לו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 מחבת.
מערבבים מילוי עוגה וקינמון, להפריש.
לנצח קמח, סוכר לבן, חלב, 1/2 כוס חמאה מרוכך, אבקת אפייה, מלח וביצים בקערה ערבוב במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הכה במהירות בינונית במשך 2 דקות.
יוצקים חצי הבלילה למחבת מוכנה. כפית חצי מהעוגה מתמלאת מעל הבלילה.
מורחים את הבלילה עוגה שנותרה על מילוי עוגה, ומעל עם המחצית הנותרת של מילוי העוגה.
מערבבים סוכר חום ואגוזים יחד ומפזרים מעל העוגה.
טפטוף עם 2 כפות חמאה מומסת.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 עד 55 דקות. אפשר לעוגה להתקרר 20 דקות.
שלב ממתקים סוכר, 1 כף חמאה, 3/4 כפית וניל, 2 עד 3 כפיות מים חמים. הכה עד חלקה.