עוגת זוקיני שוקולד
עוגת זוקיני שוקולד לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. אם יש לך חלב, אגוזי מלך, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת שוקולד דלת פחמימות הטובה ביותר - עוגת זוקיני שוקולד-ללא גלוטן, ללא חלב, & Keto, 100% עוגת זוקיני שוקולד מחיטה מלאה עם יוגורט יווני גנאש שוקולד דבש, ו עוגת שמנת חמוצה שוקולד זוקיני עם זיגוג שוקולד.
הוראות
מחממים התנור ל 177° (175°C).
לנקז את קישואים מגורר: להגדיר את קישואים מגורר לנקז מסננת מעל קערה. אם אין לחות מתנקזת ואת קישואים מרגיש יבש, מפזרים קצת מים על זה ולתת ניקוז עודף.
לטאטא יחד מרכיבים יבשים: להקציף במרץ יחד את הקמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה, מלח, וקינמון בקשת, ולהניח בצד.
מערבבים מרכיבים רטובים: עם מיקסר, מכים יחד את החמאה והסוכרים עד לקבלת חלקה.
מוסיפים את הביצים לתערובת החמאה והסוכר אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. עם כף עץ, מערבבים את וניל, קליפת תפוז, וקישואים.
מערבבים יבש עם מרכיבים רטובים כדי להפוך את הבלילה: לסירוגין מערבבים את החומרים היבשים ואת החלב לתוך תערובת קישואים, כולל האגוזים עם התוספת האחרונה.
מחבת Prep, להוסיף הבלילה: לרסס את החלק הפנימי של מחבת 10 אינץ ' או מחבת צינור בקלילות עם ספריי בישול (או גריז עם חמאה). תמחק את העודף.
יוצקים את הבלילה ולהשתמש מרית גומי לרמה העליונה של הבלילה.
אופים בתנור ב 177° (175°C) במשך כ 50-55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי (מבחן ב 45 דקות).
מגניב במחבת 15 דקות; להתברר מתלה חוט לקרר ביסודיות.
הפוך זיגוג: להפוך את זיגוג על ידי ערבוב יחד את החומרים זיגוג. אתה יכול בקלות לעשות את זה ביד עם מקצף או כף. אם הזיגוג נוזלי מדי, להוסיף קצת אבקת סוכר יותר. אם עבה מדי, להוסיף יותר חלב.
חותכים בפרוסות דקות כדי לשרת.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
עוגת זוקיני שוקולד בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "