את המתכון של עוגת זכוכית שבורה ניתן להכין בסביבות 8 שעות . מתאים ל-15 מנות. תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 349 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. 156 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש ג'לי תות, חמאה, מים ופירורי קרקר גרהם. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15% . הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: קינוח זכוכית שבורה , ג'לו זכוכית שבורה וג'לו זכוכית שבורה .
הוראות
1
מניחים תערובות ג'לטין ליים, תפוז ותות ב-3 כלי זכוכית נפרדים בגודל 9x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננס משומר
3 מקלות בייגלה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2
יוצקים 1 כוס מים רותחים לכל טעם של תערובת ג'לטין; מערבבים את הג'לטין עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
בטעם תות
רוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4
3
יוצקים 1 כוס מים קרים לכל טעם ג'לטין, מערבבים לאיחוד ומקררים את 3 טעמי הג'לטין עד להתייצבות, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4
4
מחממים מיץ אננס בסיר עד שהוא חם אך לא רותח. מערבבים ג'לטין ללא טעם לתוך מיץ אננס עד להמסה. מקררים את תערובת מיץ האננס עד להתקררות ומסמיכה, כ-30 דקות. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין ללא טעם
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מערבבים פירורי קרקר גרהם, חמאה מומסת וסוכר חום יחד בקערה. הניחו 1 כוס תערובת פירורים בצד לקישוט. לחץ על 2 כוסות תערובת הפירורים הנותרות לתחתית תבנית עוגה בגודל 9x13 אינץ' כדי ליצור קרום.
יוצקים שמנת לקערת ערבוב מתכת גדולה ומקציפים במיקסר חשמלי עד שהקרם אוורירי ויוצר פסגות רכות, כ-3 דקות. מקציפים לאט סוכר לקצפת, 1 או 2 כפות בכל פעם; להקציף תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעית
7
חותכים את הטעמים השונים של הג'לטין לקוביות. השתמשו במרית דקה כדי להרחיק את הקוביות מתחתית הכלי ולשחרר אותן.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מקפלים בעדינות רבה את מיץ האננס הסמיך וקוביות הג'לטין לתוך תערובת הקצפת עד לאיחוד יסודי. כף לתוך קרום קרקר גרהם.
עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "