עוגת זנגביל
עוגת זנגביל היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 430 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ביצה, מולסה קלה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגיות זנגביל M & M ברים עם זנגביל מ '& מ ' חמאה, בית זנגביל (בתי זנגביל מיני), ו עוגת זנגביל עם ציפוי זנגביל שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. חמאה 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה.
לטאטא יחד קמח, זנגביל, סודה לשתיה, קינמון, ומלח בקערה. לנצח חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך. היכו בביצה עד שהתערבבו, ואז הכו בדבשה ובחמאה.
מערבבים בתערובת קמח במהירות נמוכה עד חלקה, ולאחר מכן מוסיפים מים חמים ומכים 1 דקה (הבלילה עשויה להיראות מקושטת.)
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת ואופים עד לבחור מיוער מוכנס למרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות. מגניב במחבת על מדף.
זנגביל ניתן לעשות 1 יום קדימה ושמר במחבת בטמפרטורת החדר (מכוסה פעם מגניב).