עוגת זנגביל אננס הפוכה
צריך קינוח צמחוני? עוגת זנגביל אננס הפוכה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סודה לשתיה, ציפורן טחון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו עוגת זנגביל אננס הפוכה, עוגת זנגביל הפוכה עם חמוציות ואננס, ו אננס הפוך עוגת דלעת Gingerbread (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס 6 כפות חמאה בברזל יצוק 10 אינץ ' או מחבת ovenproof כבדה על חום בינוני. להטות מחבת לצדדים מעיל.
הסר מהחום, ומערבבים 1 כוס סוכר חום. סדר אננס על החלק התחתון של מחבת; להפריש.
מערבבים יחד קמח ואת החומרים הבאים 5 בקערה גדולה. תניח בצד.
להמיס 6 כפות הנותרים חמאה בסיר קטן.
הסר מהחום, ומערבבים במים חמים 1/2 כוס, מולסה, ונותר סוכר חום 1/2 כוס.
מוסיפים את תערובת החמאה בהדרגה לתערובת הקמח, ערבוב עד מעורבב היטב.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא כמעט נקי. מגניב במחבת 10 דקות. הפוך עוגה על מגש עגול. לגרד כל תערובת סוכר שנשאר במחבת על עוגה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.