המתכון זנגביל ו לימון קרד עם רוטב אוכמניות יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 5 שעות ו-5 דקות. יש קינוח זה 739 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום זהוב, קליפת לימון, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג המולד. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת זנגביל & לימון קורט קצת W / רוטב אוכמניות, קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות, ו עוגת לימון וענבים.
הוראות
1
Watch how to make this recipe.
2
Position rack in center of oven and preheat to 350 degrees F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
Spray 1 half-sheet pan with nonstick cooking spray. Line bottom of pan with parchment paper; spray paper. Sift flour and next 6 ingredients into medium bowl.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
קערה
מחבת
4
Mix in crystallized ginger. Using an electric mixer, beat butter in large bowl until fluffy. Beat in brown sugar. Beat in eggs, 1 at a time. Gradually beat in molasses, followed by 1 cup boiling water.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכר
סוכר חום
מולסה
חמאה
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
5
Mix in grated lemon peel. Gradually mix in dry ingredients.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימון
6
Transfer batter to prepared pan.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
Bake until a tester inserted into the center of the cake comes out clean, about 20 to 25 minutes.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
Transfer to a rack to cool for 15 minutes. Run a knife around the pan sides. Turn out onto a rack and peel off paper. Cool and cut into 1-inch cubes.
ציוד שתשתמש בו
סכין
מחבת
1
Using a trifle bowl, start with an even layer of gingerbread cubes, top with 1/3 of the lemon curd mixture, and 1/3 of the blackberry sauce. Repeat 2 more times. Top with remaining whipped cream. Cover and refrigerate for at least 4 hours or overnight before serving.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
אוכמניות
קרם לימון
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
Place lemon curd in a large bowl. Fold in half of the whipped cream until combined. Refrigerate if not using immediately. Reserve remaining whipped cream for the top of the trifle.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
קרם לימון
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
Place blackberries, sugar, and salt in a medium saucepan and cook until the berries are soft and the sugar has melted.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
פירות יער
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
Transfer to a blender and blend until smooth.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
Pour through a strainer into a bowl. Stir in the framboise and lemon juice. Set aside until ready to use.