עוגת זנגביל ניו אינגלנד עם ממרח חמאת מייפל תפוחים
עוגת זנגביל ניו אינגלנד עם ממרח חמאת מייפל-תפוח עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. גשו לסופר וקנו זנגביל הקרקע, קמח, אבקת אפייה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שכבות מייפל-זנגביל עם מייפל מלוח-רוטב קרמל, עוגת תפוחים הפוך עם חמאה חומה מייפל, ו עוגת קפה פאי תפוחים עם ציפוי מייפל חמאה חום.
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל מחבת צינור 12 כוס עם ספריי בישול; אבק עם 1 כף קמח.
שקול או כף קל 10 אונקיות קמח (כ 2 1/4 כוסות) לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
שלב 10 אונקיות קמח והבא 6 מרכיבים (דרך allspice), ערבוב עם מקצף.
מערבבים חלב חמאה, חמאת תפוחים 1/2 כוס, וסירופ מייפל 1/2 כוס, ערבוב עם מקצף.
מניחים חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה (על 1 דקה).
מוסיפים סוכר וג ' ינג ' ר טרי; לנצח במהירות בינונית עד בשילוב טוב (בערך 1 דקה).
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. פועם במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם תערובת חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל.
הסר מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין להפיץ, מניחים 1/4 כוס חמאה, 3 כפות סירופ מייפל, ו 1 כף חמאת תפוחים בקערה; להכות עם מערבל במהירות גבוהה במשך 2 דקות או עד מעורבב היטב.