עוגת זנגביל עם קרם חמאה סטאוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת זנגביל עם קרם חמאה סטאוט. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 499 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו garnishes: אגוזי פקאן, בירה סטאוט, תערובת עוגת זנגביל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת זנגביל מובחרת של גינס, עוגת זנגביל-סטאוט עם רוטב קרמל-אייל, ו עוגת סטאוט שוקולד עם ציפוי שוקולד מאלט חמאה.
הוראות
מערבבים יחד תערובת עוגת זנגביל, ביצים, ו 2 1/2 כוסות בירה סטאוט בקערה גדולה עד בשילוב.
יוצקים הבלילה באופן שווה לתוך 2 משומן קלות 8 אינץ ' מחבתות מרובעות.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה תיל 10 דקות.
הסר מחבתות, ולתת מגניב על מתלה חוט 1 שעה או עד מגניב לחלוטין.
מקציפים חמאה מרוככת במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר נשאר 1/4 כוס בירה סטאוט, מכות עד מעורבב לאחר כל תוספת. מקציפים 1 דקה או עד אור ורך.
מורחים קרם חמאה סטאוט בין שכבות על גבי עוגה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בטי קרוקר עוגת זנגביל & עוגייה
לערבב. השתמשנו בטראפין ווייק-אן.-
אופים קפה שיבולת שועל קיסרי סטאוט במבחן אחד בירה סטאוט נוסף גינס באחר.