עוגת חג ההודיה טורקיה
עוגת חג ההודיה טורקיה היא ללא גלוטן ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גז מדמיע, קטשופ, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. האוכל הביא לך אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת חג ההודיה טורקיה, עוגת חג ההודיה ועוגת חג ההודו., ו עוגת חג ההודיה עשויה תרנגול הודו אמיתי! ושאריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעילים 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה; להפריש.
מניחים את כל שאר החומרים בקערה גדולה ומערבבים, באמצעות ידיים נקיות, עד בשילוב (לא לסחוט או overwork). מחלקים את התערובת באופן שווה בין המחבתות, להפיץ אותו לקצוות להחליק את החלק העליון.
אופים עד מבושל דרך ואת העוגות מתחילים להתרחק הקצוות של המחבתות, על 25 דקות.
מניחים סל ספינת קיטור בסיר גדול עם מכסה הדוק.
מוסיפים מספיק מים כדי להגיע ממש מתחת לסל; מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות.בינתיים, לקלף את תפוחי האדמה המתוקים ולחתוך אותם לקוביות 1 אינץ'. לאחר שהמים רותחים, מניחים את הקוביות בסל הקיטור, מכסים ואדים עד שתפוחי האדמה נותנים כאשר הם מנוקבים במזלג, כ-20 עד 25 דקות.
להעביר את סל ספינת הקיטור עם תפוחי האדמה לצלחת; להפריש.זרוק את המים בסיר.
מניחים את החלב והחמאה בסיר ומחממים על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה. כבה את החום, הוסף את תפוחי האדמה המתוקים השמורים ואת הסוכר החום, מלח נמדד, מייס או אגוז מוסקט, ומחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך; לשמור warm.To להרכיב: לארגן מתלה בשליש התחתון של התנור.תריץ סכין מסביב לקצה של עוגות ההודו. Unmold אחד של שכבות טורקיה ומניחים אותו בצד התחתון על מחבת עוגה 8 אינץ הפוך או צלחת הגשה חסינת ovenproof. עם סכין ארוכה או מרית אופסט, באופן שווה להפיץ 1 1/4 כוסות של פירה מעל החלק העליון של העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' (לשמור על תפוחי אדמה הנותרים חם). שימוש בחלק האחורי של כף נקייה, להפיץ את רוטב חמוציות באופן שווה על פירה. שימוש בידיים שלך, בעדינות לארוז את המילוי בשכבה זוגית על רוטב חמוציות, באמצעות יד אחת כדי לשמור על כל מלית מנפילה מהצד. לחץ בעדינות על המילוי כדי לוודא שהוא שומר על פירה ורוטב חמוציות.באופן שווה להפיץ עוד 1 1/4 כוסות של פירה על המילוי (לשמור על תפוחי אדמה הנותרים חם). Unmold שכבת טורקיה השנייה ומניחים אותו בצד התחתון למעלה על גבי פירה.
להעביר את מחבת העוגה או צלחת עם העוגה שהורכבה חלקית על תבנית אפייה ואופים עד מחומם דרך, על 30 עד 40 דקות (מדחום מיידי לקרוא צריך לרשום 74°).
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
מחממים את התנור כדי לצלות.עם סכין ארוכה או מרית אופסט, באופן שווה מעיל מבחוץ (אבל לא העליון) של העוגה כולה עם פירה הנותרים (ייתכן שנשאר קצת). עם סכין ארוכה ונקיה או מרית אופסט, באופן שווה להפיץ את כל תפוחי האדמה המתוקים על גבי העוגה. מסדרים את המרשמלו על פני החלק העליון ולחץ אותם בעדינות לתוך תפוחי האדמה המתוקים. להחזיר את תבנית האפייה עם העוגה שהורכבה לתנור ולטגן עד המרשמלו הם זהובים, על 1 עד 2 דקות (לצפות מקרוב כך המרשמלו לא לשרוף). באמצעות שתי מריות שטוחות, בזהירות להעביר את העוגה לצלחת הגשה.
מגישים מיד עם רוטב, אם תרצה.