קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת חג מולד איסלנדית

עוגת חג מולד איסלנדית
עוגת חג המולד האיסלנדית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 300 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא צימוקים, חלב, תמצית הל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: עוגת חג מולד איסלנדית, Ponnokukur האיסלנדי, ו פודינג אורז איסלנדי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 11 מחבת כיכר אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמנת החמאה או מרגרינה והסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם להכות היטב אחרי כל אחד. מערבבים בחלב, לימון והל טעמים. מערבבים את הקמח ואת אבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
מנפים מעט קמח על הצימוקים ומערבבים אותם לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 55 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה