עוגת חג מולד איסלנדית
עוגת חג המולד האיסלנדית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 300 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא צימוקים, חלב, תמצית הל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: עוגת חג מולד איסלנדית, Ponnokukur האיסלנדי, ו פודינג אורז איסלנדי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 11 מחבת כיכר אינץ'.
שמנת החמאה או מרגרינה והסוכר עד אור ורך.
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם להכות היטב אחרי כל אחד. מערבבים בחלב, לימון והל טעמים. מערבבים את הקמח ואת אבקת האפייה.
מנפים מעט קמח על הצימוקים ומערבבים אותם לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 55 עד 60 דקות.