עוגת חגב בקרום בראוני
עוגת חגב בקרום בראוני עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, שמנת, מרשמלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת חרגולים פריכים בראוני, עוגיות בראוני חגב, ו עוגת חגב עם קרום עוגיות אוריאו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בראוניז אפוי מקורר שלך לתוך קערה גדולה. למחוץ עם הידיים. זה צריך להיות מאוד דביק, מסה מלוכדת; אם הוא מתפורר, להוסיף עד 3 כפות של חמאה מומסת לתערובת בראוני כתוש; זה צריך לעשות את זה דביק עד לנקודה שבה אתה יכול ליצור אותו לכדור עם הידיים.
מעבירים לצלחת עוגה ולוחצים על חתיכות הבראוני לתוך התחתית ולמעלה את הצדדים של המנה. להכניס למקרר.
מקציפים את כוס הקצפת עד שהיא תגיע לפסגות רכות. להכניס למקרר עד שיהיה צורך בצעד
יוצקים קרם בהיר לסיר, מוסיפים מרשמלו. ממיסים מרשמלו על אש בינונית, מערבבים כל הזמן.
הוסף קרם דה menthe ו קרם דה קקאו, לערבב היטב.
הוסף טיפה או שתיים של צבע מאכל ירוק אם תרצה בכך.
מקפלים את הקצפת לתוך תערובת המרשמלו, ערבוב בעדינות עד הצבע הירוק הפך מופץ באופן שווה.
יוצקים לתוך קליפת העוגה הצוננת. להקפיא במשך 3 או 4 שעות. אם תרצה, מגישים עם כף גלידה על גבי כל פרוסה.